Andy Oskam

Hi, mijn naam is Andy Oskam en zoals velen dat hebben, is sporten en veel bewegen ook mijn passie.

In 2010 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen, onder de naam: Custom Made Sport. Deze naam heb ik gekozen omdat ik het sporten breed wil benaderen en voor iedereen inzetbaar wil zijn, ongeacht sportniveau, leeftijd of doel. Ik ben 19 jaar werkzaam in de sportbranche en door de jaren heen heb ik ervaring en kennis opgedaan om het beste van mezelf te kunnen geven. Ik heb 11 jaar op turnen gezeten, waarvan de laatste vier jaar op nationaal niveau. Het turnen heeft mijn atletisch vermogen en inzicht verbreed in de sport, het techniek door vertalen naar het lichaam. Ik pluk hier nog steeds op mijn 45e de vruchten van… Mijn andere diensten zijn: hardlooptrainingen, sport specifiek (tennis, voetbal en hockey) verschillende trainingsvormen in de fitness, ademhaling en Yoga/sport specifiek rekken & strekken.
Sinds 2010 organiseer ik ook hardloopwedstrijden op aanvraag. Dit zijn nationale marketingplannen voor ieder bedrijf die middels sport reclame wil maken met hun eigen bedrijfsnaam en hierdoor haar bedrijfsimago wil verbeteren middels een eigen sportevenement.

De drijfveer in sport en bewegen is er altijd geweest en zal m.i. ook blijven. Ook nu, in deze tijden van corona, geloof ik in creatief ondernemen om mensen in beweging te krijgen door meer buiten te gaan sporten en positief te blijven. Het mooie aan het sporten vind ik dat er ook emoties bijkomen, dat geeft beleving, sensatie en plezier. Sport is emotie en emotie werkt als een magneet: we willen heel graag meebeleven! 

Virtuele sportevenementen

De fysieke evenementen staan momenteel ‘on hold’ vanwege corona en toen ontstond het idee om een virtueel zomer sportevenement te organiseren waar iedereen, maar dan ook iedereen aan mee kan doen – samen en toch coronaproof. Door middel van een app op je telefoon en vanuit je eigen locatie gaan bewegen. Dat leek me fantastisch! 

Dus na de 1e virtuele editie in januari 2021 kreeg ik het idee om deze zomer 2021 nogmaals Nederland coronaproof en virtueel in beweging te krijgen. En met de insteek om iedereen méér in beweging te krijgen, heb ik er voor gekozen om ‘minuten’ aan te bieden in plaats van afstanden.
Mijn visie is dan ook: “Deze zomer gaan we meer buiten sporten en bewegen – nog meer bezig zijn met onze gezondheid. Want tegenwoordig is bezig zijn met je gezondheid ook bezig zijn met andermans gezondheid. Door voldoende te bewegen je immuunsysteem sterk houden”.

Deze virtuele zomereditie, genaamd Get Fit Stay Fit Challenge, vindt plaats in de laatste twee weken van juli en in de eerste twee weken van augustus. De inschrijvingen zijn open gegaan vanaf 1 mei 2021. Tijdens deze virtuele zomereditie kunnen de deelnemers kiezen uit hardlopen, zwemmen, fietsen, skeeleren of skaten, suppen, kanoën of roeien, rolstoel rijden, wandelen en rollator wandelen. Iedere deelnemer kiest zelf hoe lang hij of zij in beweging wilt zijn: 60, 90, 120 of 180 minuten. Je hoeft je gekozen tijd niet in één keer te volbrengen. Je hebt 4 weken de tijd om jouw totale tijd vol te maken. Zo ben je vier weken lang in beweging. De prestatieve deelnemers kunnen zichzelf uitdagen om de klus in één keer te klaren en gaan ditmaal voor de ‘afstand’ in plaats van een finishtijd en de recreatieve deelnemers kunnen er zo vaak over doen om hun totale tijd te volbrengen. 

Omdat je prestatie via een app wordt bijgehouden, kun je overal jouw sportdiscipline beoefenen. Alle route(s) en de locaties van waterplassen bepaal je geheel zelf. Iedereen die zijn tijd heeft volgemaakt komt in de uitslagenlijst (leaderboard).
Zie website www.gfsf.nl/challenge voor meer informatie of klik hier.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal! Wil je meer weten over mijn diensten of kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. En daarnaast denk ik dat je zo sterk bent als je netwerk!

Sportieve groeten,

Andy Oskam.


Organisator Halve Marathon Zoetermeer | SPORT VIRTUEEL
06-24299657 | info@halvemarathonzoetermeer.nl | www.halvemarathonzoetermeer.nl 
Aanvullende diensten: Personal Looptrainer | Sport Specifiek Tennis & Hockey | Conditietrainer | Fitness Instructeur | Sportmasseur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *