Rabia Alkilic

Hoi, mijn naam is Rabia en ik ben geboren en getogen in Den Haag. Ik heb gestudeerd aan Leiden Universiteit en heb een bachelor in Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Momenteel ben ik bezig met mijn Master in Health Economics, Policy and Law aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Highjab
Highjab is mijn merk, geboren in januari 2018. Samen met mijn compagnon waren wij op zoek naar iets nieuws en besloten, na veel onderzoek, om sjaals te produceren die modieus en duurzaam is. Onze sjaaltjes worden gemaakt van Tencel, een natuurlijke stof wat wordt verkregen uit bomen waarvan 99% van de chemicaliën in het proces hergebruikt worden. De stof heeft bijzondere eigenschappen: het is antibacterieel, zacht op de huid, ademend en eentje die zijn kleur lang behoudt. Duurzaam, hygiënisch én milieuvriendelijk dus!

MVO
Eén van onze doelen is om een maatschappelijk verantwoord bedrijf te zijn. Daarom planten wij een boom in de Amazone bij aankoop van elke Highjab. Wij zijn op zoek naar eenheid en inclusie en proberen elke vorm en kleur aan te spreken. Een sjaal kan om je nek, om je hoofd, door je haar of zelfs als kledingstuk gedragen worden. Het is veelzijdig en voor iedereen.

Voor iedereen
De Highjab sjaals zijn voor iedereen! Ben je benieuwd? Neem een kijkje op onze website of Instagram pagina.
Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *